Магазин товарів для кондитерів
RU UA


Шоколад Callebaut темний 47.6% термостабільний (краплі) - 200 г (фасування)

Шоколад Callebaut темний 47.6% термостабільний (краплі) - 200 г (фасування)

  • Код товару: vh-9410ctm
  • Наявність: Нет в наличии
120 грн

Шоколад Callebaut темний 47.6% термостабільний (краплі) - 200 г (фасування) застосовується для додавання безпосередньо до випічки (мафіни, кекси, печиво), а також для покриття готових кондитерських виробів (торти, тістечка, кейк-попси, капкейки, морозиво тощо). 

Склад: какао маса, цукор, декстроза, емульгатор: соєвий лецитин. Може мати сліди молочних продуктів. 

Розмір: діаметр краплі – 0.3-0.5 см. 

Вага: 200 г. 

Термін придатності до споживання: 24 міс. Зберігати в чистому сухому місці при температурі +12-20°С та відносній вологості 70%. 

Країна виробник: Бельгія (Barry Callebaut).

Безкоштовна доставка при замовленні від 2000 грн.
Відправка протягом 1-2 робочих днів.
Способи доставки
  • Нова пошта
  • Самовивіз
Детальніше про доставку
Способи оплати
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата на розрахунковий рахунок за реквізитами
Детальніше про оплату
Дивіться також